الجلاش المصري باللحمة المفرومة و الجبنة
الجلاش المصري باللحمة المفرومة و الجبنة 13-587
المكونات
لفة جلاش 500 جرام
500 غرام لحم مفروم
حبة بصل مفروم
فص ثوم مفروم
نصف معلقة صغيرة ملح / فلفل أسود
رشة جوزة الطيب

صوص سقي الجلاش:
كوب حليب 200 مللي
2 بيضة
2 معلقة كبيرة زبدة مذابه
2 معلقة كبيرة زيت
نصف معلقة صغيرة بيكنج بودر
نصف معلقة صغيرة ملح
رشة صغيرة فلفل أبيض

( الجلاش بالجبنة )
نصف كوب جبن فيتا
كوب جبن شيدر
كوب موزريلا
نصف كوب بقدونس مفروم او نعناع مفروم
ملح حسب الحاجة
رشة فلفل أسود
نستخدم نفس صوص السقي الخاص بالجلاش باللحم المفروم و ونتبع نفس طريقة التسوية
شاهدي الفيديو للحصول على الطريقة بأدق تفاصيلها والمقادير مضبوطة

شكرا للاهتمام! اذا اعجبتك الوصفة احرص على تقييمها ومشاركتها مع اصدقائك ولا تنسى التسجيل في المنتدى.
صحة وعافية على قلوبكم
أتمنى لكم وجبة شهية!